NISATEL HOTPOINT

View Hotspot NISATEL in a larger map

 

 ABONENTET NISATEL


Te gjithe abonentet Nisatel egzistues mundet te perdorin abonimin e tyre te internetit edhe nepermjet HotSpot Nisatel.

Perdorni si username numrin tuaj te telefonit dhe per password-in kontaktoni me sherbimin e klientit Nisatel.


Username:

Password:


 

ABONENTET ME PARAPAGESEJu mundet te navigoni ne Internet me sherbimin Hot Spot Nisatel duke vendosur kodin PIN te kartes gervishtese dhe automatikisht sistemi do te mbaj te lidhur pajisjen tuaj sipas vleres se kreditit qe ka karta juaj.


Kodi PIN:


 
   

INTERNET FALAS

 

Klikoni ketu per 15 minuta FALAS

Click here for 15 minutes FREE

 

 
 
Partnere NISATEL
Bashkia Vlore | Universiteti i Vlores "Ismail Qemali" | Konsullata italiane, Vlore | Hotel New York